Beheer

Beheer is een niet te onderschatten onderdeel.


Doel is om u zonder zorgen te verzekeren van een goed werkende website.
U kunt ervoor kiezen om hiervan geen gebruik te maken. U mist dan echter wel kansen en loopt ook bepaalde veiligheidsrisico's!

 
Een korte opsomming van de belangrijkste beheersaspecten volgt hier. Meer in detail kunt u een en ander terugvinden bij het menu kostenraming.
 
billionphotos 1668364Volledige site backup.
Backup van content en databases. Bij bijvoorbeeld een crash van uw domeinleverancier of door een hack van buitenaf kunnen uw gegevens beschadigd raken. Met een juiste backup is uw site echter weer in no time in de lucht. De backup is gesitueerd op een veilige plek op de server van uw domeinleverancier. Ook zal tegelijkertijd een kopie hiervan op de servers bij Mediacradle ondergebracht worden.

Updates van uw site- en component-software.
Deze komen op niet gedefinieerde tijdstippen ter beschikking en zorgen ervoor dat uw site optimaal beveiligd is voor invloeden van buitenaf. Ook bent u er dan van verzekerd dat de nieuwste extensies vlekkenloos blijven draaien op uw site.

Bekend maken van uw website.  
Uw website aanmelden en periodiek bijwerken bij een groot aantal zoekmachines, zodat deze gemakkelijk te vinden is op alle websiteonderdelen en door u aangegeven zoektermen.