billionphotos 2161960Kostenraming

U kunt van te voren uitrekenen hoeveel uw website ongeveer gaat kosten. Deze ramingen zijn indicatief en bedoeld om een eerste snelle inschatting te krijgen van de totale kosten van uw website. Een en ander is afhankelijk van de bij uw website benodigde programma's. Na aanvraag en overleg ontvangt u van mij een gedetailleerde offerte met een geldigheidsduur van 30 dagen.


Stap 1 Basistarieven per 01-01-2018
De prijs die ik reken voor het maken van uw website hangt in eerste instantie af van de hoeveel inhoud die u op de site wilt plaatsen.


Hieronder een overzicht van mijn basistarieven. Prijzen zijn eclusief BTW.


Basiswebsite tot 10 pagina's €499,- Elke extra pagina €12,50.

Met pagina's wordt bedoeld het aantal unieke pagina's.

Een bepaalde pagina kan op diverse plaatsen gebruikt worden op de website maar telt dan slecht voor een pagina.Stap 2 Specifieke wensen
Er nog vele andere specifieke elementen waarmee u uw site kunt uitbreiden.  Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de gekozen oplossing en worden op aanvraag toegestuurd.
Mail mij gerust als u zelf aanvullende wensen of ideeën heeft.billionphotos 2524916Stap 3 Onderhoud van uw Website

Het belang van een actuele website
Als uw Joomla website eenmaal is opgeleverd en online staat, dient deze op regelmatige basis te worden bijgewerkt.  U houdt op deze manier uw vaste bezoekers geïnteresseerd in uw website. U wordt beter vindbaar in de diverse zoekmachines. Het is erg belangrijk om updates aan het Joomla systeem en onderliggende programma's, direct na publicatie, door te voeren op uw website om veiligheidsproblemen te voorkomen.

Joomla CMS
Gelukkig kunt u uw website m.b.v. het gebruikersvriendelijke Joomla CMS zelf naar eigen wens aanpassen. Indien u hier geen kennis voor heeft of hier geen tijd aan wilt besteden doen wij dit in overleg voor u. Aangezien ik al bekend ben met uw website zullen de wijzigingen door mij snel verwerkt kunnen worden. Ik ben flexibel, dus aanpassingen kunnen in vele gevallen ook 's avonds of in het weekend worden gedaan.
Werkzaamheden die niet binnen een onderhoudscontract vallen zullen na offerte in overleg met u uitgevoerd worden.

Onderhoudsabonnementen
Wanneer u regelmatig aanpassingen wilt doorvoeren is het voordeliger om een onderhoudsabonnement af te sluiten. In beide abonnementen wordt de Joomla software automatisch bijgewerkt indien er een nieuwere versie binnen de geldende reeks beschikbaar komt.

Hieronder kunt u de mogelijke abonnementen bekijken.
 

Beheersaspect Abonnement Zilver Abonnement Goud
Kosten per maand excl. BTW € 12,75 € 25,50
CMS update ja ja
Volledige website backup ja ja
Update gebruikte programma's nee ja
Maandelijks onderhoud nee ja, op max 5 pagina's info wijzigen of aanmaken, of max 10 foto's plaatsen of wijzigen, of ander onderhoud in overleg.
Helpdesk ja, per e-mail en telefoon. Uitsluitend mbt CMS updates per e-mail en telefoon op al uw gebruikte website onderdelen.
Contractperiode 12 maanden 12 maanden
Betaling Vooruit per jaar. vooruit per jaar

 

 

 

Onkosten algemeen. 

Mocht u nog speciale wensen hebben die niet in bovenstaande voorstellen vermeld staan, is dit altijd mogelijk op basis van nacalculatie.
Het hiervoor geldende uurtarief is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de bijbehorende projectduur.
Kilometerkosten bedragen €0,28 per kilometer exclusief BTW.